07 Juni 2011

martawi chicken satay made ​​my great-grandfather


Chicken Satay Martawi, is a restaurant owned by Mr. SuhardiBaedowi. The restaurants have special menus is a mainstay of thefamily Suhardi during berpluh years. Chicken satay chicken sataymartawi could be the oldest in Cilacap, where the origins of this restaurant stands. Mbah Martawi, the founder, has been sold satayhomemade since 1923.

In addition to delicious, chicken satay has a uniqueness. Namely inevery sate, each made ​​with two puncture. So that when burned,satay can be dilated or stretched. The chicken made ​​of chicken, which makes the combustion process even more special and longer to mature perfectly.

Satay is still served with peanut sauce and sweet soy sauce, sataymartawi the meal has been delicious even without seasoning.because, when burned, satay is marinated in the spice first. If youorder a plate of satay, will be served sliced ​​rice cake, satay,peanut sauce and a bowl of chicken soup opor. Each skewer price is Rp 1000. Usually per serving contains 10 sticks. Whilelontongnya USD 2000.

0 komentar:

Posting Komentar

 

Press Zilla BETA Copyright © 2009 Shopping Bag is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal